Ultima distractie la Moscova: aflarea numelui viitorului presedinte.

Pe masura ce alegerile prezidentiale din 2008 se apropie, jurnalistii si analistii rusi incep sa apeleze la metode tot mai neconventionale pentru a incerca sa afle cine ii va lua locul lui Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin tine pe toata lumea in suspans si nu se grabeste sa-si anunte favoritul la scrutinul din primavara anului viitor, iar, in aceste conditii, sondajele de opinie si dezbaterile televizate nu le prea sunt de mare folos comentatorilor politici, informeaza Reuters.

Asa ca nimeni nu a mai fost surprins cand tabloidul „Tvoi Den” a apelat la serviciile unui clarvazator francez. Un ziar serios, „Nezavisimaia Gazeta”, si-a informat cititorii ca prim-vicepremierul Serghei Ivanov este candidatul preferat de Putin, dupa ce, in timpul unei vizite de lucru, presedintele rus l-a invitat in cabina unei combine si l-a alintat spunandu-i „Serioja”. Acest lucru a fost suficient pentru publicatia citata, care a titrat ca Ivanov a devenit marele favorit la alegerile din 2008.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.