Serviciul de securitate al presedintelui George W. Bush a retinut un barbat, in varsta de 22 de ani, care a patruns in curtea Casei Albe sarind gardul care protejeaza cladirea. Un purtator de cuvant al serviciilor secrete a declarat ca individul era imbracat sumar, insa nu a oferit si alte detalii.
Barbatul a fost identificat ca fiind Justin Manuel Arrieta - domiciliat in Florida - si a fost retinut pentru patrundere ilegala pe peluza Casei Albe. El a fost imediat predat politiei pentru interogatoriu. Ofiterii de securitate au precizat ca presedintele nu se afla in cladire.

In luna martie, patrunderea unui intrus in perimetru a declansat alarma, iar toate intrarile in Casa Alba au fost blocate. La 10 aprilie 2006, un alt barbat a patruns pe pe peluza din fata resedintei oficiale a presedintelui Statelor Unite strigand "Sunt o victima a terorismului".


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.