Printul Charles (57 ani) a fost la un pas de a-si anula nunta cu amanta sa Camilla Parker-Bowles, din cauza haosului provocat de pregatirile pentru ceremonia din 8 aprilie.

La aflarea intentiei lui Charles de a anula nunta, apropiati ai cuplului i-au cerut Camillei sa-si convinga amantul sa continue planurile de nunta asa cum au fost stabilite, altfel atat monarhia britanica, cat si Charles aveau sa fie puternic ridiculizati, facandu-se de ras in fata intregii lumi. Insa Camilla a reusit sa-si determine iubitul sa renunte la ideea de a anula apropiatul mariaj - scrie cotidianul argentinian La Nacion. Mai mult, viitoarea printesa-consoarta a trecut imediat la carma preparativelor de nunta, temandu-se ca iubitul ei nu va reusi sa depaseasca starea de incordare si stres provocate de nebunia iscata in jurul apropiatului mariaj.

CONSPIRATIA

Surse din anturajul lui Charles au afirmat ca acesta a fost si continua sa fie foarte deprimat de ceea ce numeste "o intreaga farsa tesuta in jurul apropiatei sale nunti". "Charles crede ca exista o conspiratie generala impotriva sa", au declarat apropiati ai mostenitorului coroanei britanice. Se pare ca unul dintre motivele pentru care Charles nu a anulat nunta ar fi fost faptul ca au fost deja trimise peste 750 de invitatii la apropiatul eveniment.

MIREASA AURIE

Cotidianul englez The Daily Telegraph a informat ca viitoarea mireasa Camilla Parker-Bowles si-a ales deja culoarea pentru tinuta din ziua casatoriei. Auriu. "Nu insa fara interminabile discutii intre mireasa de 58 de ani si casa de moda Robisnson Valentine, care va realiza costumatia de gala". "Camilla n-a vrut o tinuta de mireasa traditionala, ci ceva sofisticat. Ceva in concordanta sa si cu faptul ca se marita pentru a doua oara. In ceea ce priveste auriul, acesta are avantajul ca te duce cu gandul la fastul regal si, in plus, prezinta mai putine riscuri pentru o femeie cu o figura ceva mai plinuta", a explicat o amica a viitoarei mirese.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.