Astfel, romanii pot merge fara viza in aceasta tara pentru o perioada de sedere temporara de pana la trei luni, in termen de sase luni de la data primei intrari, in scop de vacanta, turism, vizita la rude sau prieteni, activitati sportive si pentru afaceri, anunta MAE intr-un comunicat emis astazi.