Un milion de englezi au fost afectati de inundatiile catastrofale care au lovit tara in ultima saptamina si ameninta in continuare opt regiuni.
Marea Britanie se confrunta cu o adevarata criza umanitara, provocata de inundatiile catastrofale din ultima saptamina. Potrivit cotidianului „Daily Telegraph“, peste un milion de oameni au fost afectati de intemperii. Cea mai grava situatie se inregistreaza in centrul Regatului Unit, in regiunea Gloucestershire. Aici, sute de mii de persoane au fost evacuate, dupa ce nivelul Tamisei si cel al riului Reading au crescut brusc, iar apele involburate au iesit din albie.

Echipele de interventie au avertizat ca unele familii ar putea astepta mai bine de un an ca sa se poata intoarce acasa. 10.000 de locuinte sint sub ape sau se afla in regiunile amenintate de inundatii. Aproape o jumatate de milion de oameni au ramas fara apa curenta, iar situatia


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.