O explozie produsa la un transformator subteran din cartierul Manhattan din New York, miercuri seara, a dus la moartea unei persoane si la ranirea altor 24. Victima accidentului este o persoana in varsta, care a facut stop cardiac din cauza socului provocat de explozie. Biroul Federal de Investigatii a confirmat ca nu exista dovezi ca ar fi vorba despre un atac terorist.
Aburii fierbinti dintr-o conducta sparta au avariat transformatorul. Explozia s-a produs la o ora de varf si a starnit panica. La intersectia dintre Bulevardul Lexington si Strada 41 s-a format un crater cu diametrul de sase metri.

Peste 200 de pompieri si echipaje ale ambulantei au fost trimise la fata locului. Garniturile metroului din metropola americana au fost deviate de pe tronsonul statiei Grand Central, deflagratia avand loc in apropierea principalului nod feroviar al New Yorkului, gara Grand Central.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.