Nevasta fostului premier britanic se certa cu consilierii si refuza sa le asculte sfaturile.
In perioada petrecuta in Downing Street, Tony Blair a avut mare bataie de cap din cauza sotiei sale. Potrivit cotidianului „The Independent“, Cherie Blair avea un comportament nonconformist care ii exaspera pe consilierii premierului si isca scandaluri in rindul staffului. Fostul director de comunicare al cabinetului Blair Alastair Campbell isi lanseaza azi o carte pe acest subiect. Volumul a fost scris pe baza jurnalelor tinute de Campbell in perioada petrecuta la Downing Street. El va dezvalui amanunte referitoare la relatia tensionata dintre angajatii lui Blair si sotia acestuia.

Potrivit volumului, Cherie refuza sa asculte sfaturile consilierilor si pleca urechea la sugestiile unei femei de care se apropiase extrem de mult, Carole Caplin. Trecutul si reputatia doamnei Caplin nu erau insa demne de o prietenie cu sotia primului-ministru. Carole Caplin era un fost manechin, care a pozat topless si care intretinea o relatie amoroasa cu un barbat condamnat pentru frauda. Din acest motiv, apropierea dintre ea si Cherie Blair nu era vazuta cu ochi buni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.