Responsabilii ucraineni merg mai departe cu planurile legate de Insula Serpilor, in pofida diferendului existent pe aceasta tema intre Kiev si Bucuresti.
Oficialii de la Kiev se lauda cu ecologizarea Insulei si lanseaza la apa noi proiecte destinate celor 34 de "locuitori" ai Insulei.

Responsabilul pentru protectia mediului al regiunii Odesa (sudul Ucrainei), Vitali Primak, a informat ieri autoritatile centrale de la Kiev despre situatia ecologica in Insula Serpilor, explicand ca intre 2002-2005 s-au cheltuit circa doua milioane de grivne pentru masuri vizand protectia mediului a acestui teritoriu. In acest an, autoritatile regionale ucrainene urmeaza sa directioneze circa 400.000 de grivne din bugetul regiunii Odesa si 650.000 de grivne din fondul de stat pentru protectia mediului in vederea continuarii amenajarii insulei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.