Cu 285 de lire sterline, printul Charles si-a amenajat un oficiu de stare civila in ceea ce pare a fi, mai degraba, o dependinta a palatului Windsor decat o sala de ceremonii.

Camera "Ascot" din micuta cladire de ceremonii, Guildhall, a fost inchiriata de printul Charles pentru a-si oficia, la 8 aprilie, casatoria civila tardiva cu amanta sa de-o viata, Camilla Parker-Bowles. Chiar si personalul de la Guildhall a recunoscut ca salonul "are nevoie de o renovare", scrie The Evening Standard, cea dintai publicatie care a dat vestea casatoriei printului, iar acum, tot prima care a reusit sa obtina accesul in sala de cununie. Salonul mai este folosit de o companie de teatru, care da mici spectacole acolo, deoarece in sala incap maximum 30 de persoane.

CARPELI SI ECONOMIE

"Dupa cum vedeti, unele obiecte din aceasta camera sunt in stare de degradare", le-a spus reporterilor insotitorul lor de la Guildhall, explicandu-le ca peste covorul care "a vazut si zile mai bune", dar acum este rarit si plin de urme de incaltaminte, "se va pune probabil o carpeta sau o traversa"... Pe pereti atarna 14 picturi antice, iar singurul tablou al unui monarh este cel al reginei Victoria. In mijlocul incaperii troneaza un candelabru cu un singur brat, iar deasupra intrerupatorului este lipit un bilet pe care scrie: "Economisiti energia electrica. Va rugam, stingeti lumina!" Cea de-a doua casatorie a lui Charles nu va avea nimic din stralucirea pe care a avut-o prima sa casatorie, cu Diana, in 1981, la Catedrala Sfantul Paul. (S.S.)

30 DE INVITATI LA CUNUNIA LUI CHARLES

Doar 30 de invitati vor participa la casatoria civila a Camillei Parker-Bowles cu printul Charles al Marii Britanii - scrie Infobae. Se pare ca acest lucru vine ca urmare a dorintei celor doi, care vor o ceremonie cat mai discreta - au declarat surse din anturajul cuplului. Printre cei care vor participa la casatoria civila din 8 aprilie se afla si copiii celor doi din mariajele anterioare. Regina Elisabeta a II-a si sotul sau, printul Philip, au anuntat deja ca nu vor participa la ceremonia civila a fiului lor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.