Printii William si Harry au povestit 'tentativa lor de a duce o viata normala' si au rememorat dorinta mamei lor Diana de a face acelasi lucru in primul lor interviu acordat unei televiziuni americane care va fi difuzat la 1 iulie, a indicat postul NBC, relateaza AFP.
Ei evoca, de asemenea, 'sentimentele lor in legatura cu fascinatia pe care o au oamenii fata de ei si cat de mult afecteaza aceasta toate aspectele vietii lor personale', a adaugat postul de televiziune. Interviul, inregistrat la Londra, va fi difuzat la 1 iulie, iar un fragment va fi postat la 15 iunie pe site-ul emisiunii Today Show de la NBC. William si Harry vor sa organizeze la 1 iulie, ziua in care printesa Diana ar fi implinit 46 de ani, un mare concert pe stadionul Wembley (nord-vestul Londrei) pentru a marca zece ani de la moartea printesei. Diana a murit la 31 august 1997 la Paris intr-un accident de masina, impreuna cu iubitul sau Dodi al-Fayed si soferul lor. Ea avea atunci 36 de ani. William avea 15 ani, iar Harry 12 ani. Diana s-a casatorit cu printul Charles in 1981. Cei doi s-au despartit in 1992 si au divortat in 1996.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.