Liderul cubanez Fidel Castro l-a criticat din nou pe presedintele american George W. Bush, despre care a spus ca este 'dornic de iubire', intr-un nou editorial din seria sa intitulata 'Reflexii', informeaza EFE.
Castro pare sa-si fi revenit dupa operatia suferita si duce o bogata activitate publicistica. Sub titlul 'Tiranul in Tirana', Castro a scris ca Bush 's-a bucurat nespus de primirea fara proteste din Bulgaria'. 'In momentul in care liderii acestei tari s-au plans ca Bulgaria nu este protejata de scutul antiracheta in cazul unui atac nuclear, (Bush) a declarat imediat: veti avea mijloacele necesare pentru a va apara de rachetele cu raza medie de actiune', scrie liderul de la Havana. El Lider Maximo a amintit ca, in capitala Albaniei, presedintele american 's-a pronuntat pentru independenta (provinciei) Kosovo fara sa dea dovada de minimum de respect fata de interesele Serbiei, ale Rusiei si ale mai multor tari din Europa, sensibili la soarta provinciei care a fost scenariul ultimului razboi al NATO'.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.