Intr-un recent interviu acordat cotidianului Kommersant, imediat dupa incheierea summitului G8, presedintele rus Vladimir Putin a facut citeva declaratii menite sa le cam dea fiori celor care il contesta, fie din Rusia sau din afara granitelor ei.
Desi, conform constitutiei tarii sale, el nu ar mai avea voie sa candideze pentru inca un mandat, "marele Putin" a sugerat, mai mult sau mai putin voalat, ca nu ar fi exclus sa fie din nou presedinte. Ce-i drept, incepind din 2012 - constitutia permite al treilea mandat, dar dupa o perioada de pauza. "Este suficient timp pina atunci. Teoretic este posibil sa o fac. Dar e prea devreme sa spun un da sau un nu decisiv", a declarat Putin, lasindu-i pe inamicii sai sa inteleaga fiecare ce-o vrea din afirmatia sa destul de alunecoasa. Ca sa fie insa clar pentru toata lumea, mai de mult, cel care conduce tara cu o mina de fier a spus ca viitorul presedinte va fi desemnat chiar de el si ca nicidecum nu va deveni strain de destinul Rusiei, dupa 2008 incolo...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.