Printul Charles ar putea fi obligat sa ii plateasca unei bucatarese regale drepturile de autor pentru o fotografie facuta printului si Camillei, ce a fost reprodusa pe milioane de timbre aniversare. "Furtuna din ceasca de ceai" - asa cum a numit incidentul un purtator de cuvant al lui Charles - a izbucnit in momentul in care Carolyn Robb (41 de ani), o bucatareasa regala, a descoperit ca una dintre fotografiile pe care le facuse Camillei si printului, la logodna acestora, a fost folosita la emisia speciala de timbre, pe care posta britanica a scos-o cu aceasta ocazie aniversara, relateaza Daily Mirror.

In februarie, cand Carolyn, care ii insotea pe Camilla si Charles la resedinta de la Birkhall (Scotia), a fost rugata de cei doi sa le faca niste fotografii. Apoi, bucatareasa a descarcat trei fotografii facute cu aparatul sau in computerul secretariatului printului. Mai tarziu, cand Posta Regala a hotarat sa scoata emisia aniversara, personalul de secretariat al printului a ales una dintre cele trei fotografii facute de Carolyn.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.