Ce a simtit printul Charles atunci cand a primit vestea mortii printesei Diana in tragicul accident de masina petrecut la Paris in urma cu zece ani?
Cum se face ca printesa Diana a avut premonitia propriei morti? Iata cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda Christopher Andersen in cartea sa intitulata 'After Diana: William, Harry, Charles And The Royal House of Windsor' (Dupa Diana: William, Harry, Charles si Casa Regala de Windsor), informeaza Rompres. Printesa Diana a incetat din viata la 31 august 1997 alaturi de prietenul sau intim Dodi Al-Fayed intr-un tragic accident de masina, iar Christopher Andersen sustine ca printul Charles a fost devastat. Atunci cand Charles a vazut-o asezata in sicriu, imbracata cu o rochie neagra si avand asupra sa siragul de matanii primit de la Maica Tereza cu doar doua luni inainte de accident, 'printul de Wales arata ca si cand ar fi fost lovit de o mana nevazuta'. 'Era complet socat. La un moment dat, aerul conditionat i-a miscat o suvita de par Dianei, in sicriu, iar printul Charles aproape ca a lesinat. Nu exista niciun fel de indoiala ca a fost lovit cumplit de durere. In acele momente a devenit chiar obsedat de cerceii printesei Diana pentru ca dorea sa fie inmormantata purtand perechea sa favorita de cercei din aur. El a vazut ca Diana nu avea decat un singur cercel si a intrebat unde este cel de-al doilea. Nimeni nu a putut gasi cel de-al doilea cercel decat la cateva saptamani dupa serviciul funerar. Bijuteria se afla incastrata in bordul limuzinei Mercedes in care Diana si-a pierdut viata', povesteste autorul.

Acum, la zece ani dupa aceste momente tragice, Charles s-a casatorit cu Camilla Parker Bowles. Foarte ciudat, dupa cum sustine Anderson, este ca Diana si-a prezis propria moarte precum si pe cea a rivalei sale pentru inima lui Charles. Se pare ca in cazul Camillei Parker Bowles s-a inselat. 'Cei de la Scotland Yard au descoperit in cadrul anchetei ce a urmat accidentului faptul ca Diana a discutat cu multi prieteni apropiati, de numeroase ori, despre teama ei ca va fi victima unui asasinat prin inscenarea unui accident de masina sau de avion. Cu doar opt luni inainte de moartea sa, ea a scris o nota foarte clara, in care descrie o astfel de tentativa de asasinat asupra sa ce seamana izbitor cu circumstantele producerii accidentului de masina in care si-a pierdut viata. De asemenea, lady Diana sustinea ca si Camilla s-ar afla in pericol de a fi eliminata pentru ca printul Charles si-ar fi dorit sa se casatoreasca cu dadaca copiilor... care era favorita celor doi baieti si in acelasi timp foarte tanara si frumoasa. Diana a fost obsedata de acest scenariu pentru o buna perioada de timp', a mai precizat Christopher Andersen.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.