Un documentar care o descrie pe Camilla, sotia mostenitorului tronului britanic, drept "o femeie cu o moralitate indoielnica", care in tinerete nu a putut sa se casatoreasca cu printul Charles pentru ca nu mai era virgina, va fi difuzat de postul britanic Channel 4, informeaza thisislondon.co.uk. Channel 4 a stirnit deja oprobriul public din cauza intentiei de a difuza, saptamina viitoare, imagini de dupa accidentul in care si-a gasit sfirsitul printesa Diana, care a avut loc la Paris in 1997.

Dezvaluirile insensibile despre femeia cu care printul Charles s-a casatorit, in cele din urma, la catedrala Windsor, in urma cu doi ani, vor fi privite, fara indoiala, cu aversiune de unii membri ai familiei regale. Documentarul intitulat "Queen Camilla" ("Regina Camila") va relua si celebrele inregistrari ale convorbirilor telefonice sexy dintre Ducesa de Cornwall si printul Charles de pe vremea cind mostenitorul tronului britanic era casatorit cu printesa Diana. Documentarul va mai prezenta imagini filmate in afara catedralei Windsor, in timpul ceremoniei de casatorie dintre Charles si Camilla, in care un protestatar purtind o pancarta pe care scria ca mireasa este un "rottweiler" o numeste pe ducesa de Cornwall "tirfa".

Emisiunea sugereaza ca ducesa si-a pierdut virginitatea la 17 ani si, odata cu acest eveniment, si sansa de a mai deveni vreodata o mireasa regala. In acea epoca era imperios necesar ca "printul de Wales sa se casatoreasca cu o mireasa virgina", spun comentatorii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.