Cel putin patru persoane au fost impuscate de un lunetist in orasul Moscow, din statul american Idaho, relateaza CNN si presa locala, citate de Reuters.
Politia din Moscow a confirmat ca a existat un schimb de focuri de arma, dar a refuzat sa ofere orice alte detalii prin telefon. CNN a precizat ca doi ofiteri si doi civili au fost impuscati in jurul orei 01.00 (11.00, ora Romaniei), cu arme automate, insa nu se cunosc detalii despre starea lor. Cel putin 75 de focuri de arma au fost trase, iar politia a creat un perimetru de securitate ce cuprinde aproximativ sapte strazi, a adaugat CNN. Postul de radio local KXLY a anuntat ca focurile de arma au fost trase dintr-o biserica presbiteriana si ca au vizat tribunalul orasului, care este situat vizavi de lacasul de cult. Site-ul postului de radio a adaugat ca nu s-au mai auzit focuri dupa ora 01.00 (11.00, ora Romaniei)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.