O noua analiza facuta asupra fragmentelor din gloantele folosite in asasinatul din 1963, impotriva fostului presedinte american John F. Kennedy, sugereaza ca ar fi putut exista un al doilea tragator.

Analiza releva ca teoria conform careia ar fi existat un singur tragator, Lee Harvey Oswald, este gresita, afirma o echipa de experti care isi sustin ideile intr-un articol publicat in ultimul numar din Analele Statisticii, de la Washiongton. Principalii experti care au lucrat la raport sunt William Tobin, fost agent FBI si principal autor al lucrarii, si Cliff Spiegelamn, analist balistic la Universitatea din Texas. Ei au reexaminat fragmentele din gloantele folosite pentru a-l ucide pe Kennedy utilizand metode noi, ce nu au fost la indemana expertilor in urma cu peste patru decenii.

CONTRAVINE RAPORTULULUI OFICIAL.

Concluziile raportului contravin declaratiei oferite de dr. Vincent Guinn in 1978, in fata Comisiei Camerei Reprezentantilor, care ancheta asasinarea lui Kennedy. Guinn sustinea atunci ca gloantele proveneau de la un tip de munitie neobisnuit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.