Partidul Neerlandez a trecut pe lista candidatilor sai la fotoliile Senatului belgian o tinara candidata numita Tania. Nu stim daca va iesi cistigatoare, ca surata ei din Italia, Cicciolina, dar e limpede ca vajnica politiciana e dispusa sa scoata la bataie tot "armamentul" de care dispune.
Cum "catindata" neerlandezilor are date anatomice de invidiat, si-a facut afise electorale in doua variante: pe jumatate dezbracata si dezbracata de tot, dar impodobita cu aripi de ingeras. Parodiind oferta electorala a primului ministru, Guy Verhofstadt, care promite crearea a 200.000 de locuri de munca, Tania dubleaza potul, fagaduind cetatenilor belgieni ca le va oferi 400.000 de job-uri. Lucru care a stirnit imediat reactia unui contracandidat. Acesta a intrebat-o de ce ofera joburi si nu blowjob-uri (blowjob =felatie, in engleza). Sex-bomba neerlandeza nu s-a lasat impresionata si, vadind un simt al umorului viguros, a plasat pe pagina ei electorala de pe internet un slogan si mai provocator, oferind 400.000 de "blowjob"-uri celor care viziteaza site-ul. Intrebata daca nu se teme ca oferta ei va fi luata in serios de oamenii mai creduli, Tania a raspuns ca lumea va intelege, cu siguranta, ca nu e vorba de ceva real, fiind un simplu joc de cuvinte, o gluma, la urma urmei. Si, apoi, daca se uita putin peste gard, va vedea ca si la noi, in Romania, sint destui politicieni care nu-si respecta promisiunile!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.