Presedintele George W. Bush avea anul trecut o avere estimata intre 7,5 si 20 de milioane de dolari, dar a fost depasit de vicepresedintele Dick Cheney, potrivit datelor fiscale anuntate marti, relateaza Reuters.
Averea lui Bush include ferma de aproape 650 de hectare din Texas, evaluata la 1-5 milioane de dolari. De asemenea, el a raportat bunuri in valoare de 777.689 dolari provenind de la o companie cu raspundere limitata infiintata in 2003 pentru a produce pomi care ar urma sa fie vanduti in 2007. Printre bunuri figureaza certificate de depozit, bonuri de Trezorerie si bunuri de 116.000 dolari de la GWB Rangers Corp., care ii apartine lui Bush de cand era coproprietar al echipei de baseball Texas Rangers.

Cheney a raportat o avere cuprinsa intre 21 si circa 100 milioane de dolari. El si-a facut mare parte a averii in urma fostului post de director al Halliburton Co. (unde are 100.000 de actiuni). Cea mai mare parte a proprietatilor include investitii intr-un American Century Investments International Bond Fund si un fond Vanguard pe termen scurt, scutit de taxe.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.