Directorul general al BBC a folosit un mesaj video de 13 minute pentru a anunta angajatilor desfiintarea a 1.730 de posturi. Mark Thompson a anuntat ca in prima faza vor fi desfiintate posturi de la departamentele de marketing, comunicare, resurse umane, juridic si comercial. In mesajul video de 13 minute, Thompson s-a adresat personalului BBC: "Trebuie sa facem din BBC o institutie mai simpla si mai flexibila, care sa poata ocupa un loc important intr-un viitor digital foarte diferit si foarte dificil".

Concedierile fac parte din schimbarile pe care Thompson intentioneaza sa le faca la BBC inainte de reinnoirea cartei care defineste statutul acestei institutii, in 2006. Strategia dezvaluita in decembrie include citeva mii de concedieri si reducerea semnificativa a cheltuielilor. Mai multe mii de angajati vor fi transferati.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.