Printul Charles nu va asista la "Concert for Diana", spectacolul organizat pe 1 iulie, la Londra, de printii Harry si William in memoria mamei lor, care a fost prima sotie a mostenitorului tronului Marii Britanii, sustinea vineri ziarul "The Times".

Declaratia a fost facuta de un purtator de cuvint al Printului Charles. "Concertul va permite generatiei tinere sa se distreze", a adaugat purtatorul de cuvint, care a spus ca nici Charles si nici sotia sa de acum, Camilla, nu vor veni pe stadionul Wembley la spectacol.

"Va fi o slujba in memoria Dianei, pe 31 august, data decesului ei, la care vor asista impreuna toate generatiile familiei regale", a completat purtatorul de cuvint. Diana s-a casatorit cu Charles in 1981. Cuplul s-a separat in 1992, iar cei doi au divortat in 1996. Printesa Diana a murit, la 36 de ani, pe 31 august 1997, la Paris, dupa un accident de masina, alaturi de iubitul ei, Dodi Al-Fayed, si de soferul vehiculului. Charles si Diana au doi copii, William si Harry.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.