Cel care a dezvaluit afacerea Watergate, Carl Bernstein, revine in atentia publicului cu o biografie a politicienei Hillary Clinton, la care a lucrat nu mai putin de opt ani! Volumul de 640 de pagini va fi lansat in SUA pe 19 iunie, intr-un prim tiraj de 350.000 de exemplare, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al editurii Alfred A. Knopf.

Titlul ales este: "A Woman in Charge: the Life of Hillary Rodham Clinton" (O femeie la conducere - viata lui Hillary Roadham Clinton). Potrivit editorului, cartea este prima prezentare adevarata a carierei si vietii senatoarei cu ambitii prezidentiale, descriind printre altele relatia dificila dintre Hillary si tatal ei, un om extrem de sever, sentimentele profund religioase ale fostei Prime Doamne si amanunte din mariajul acesteia cu Bill Clinton.

Volumul se incheie cu decizia lui Hillary de a reprezenta Partidul Democrat in competitia pentru Casa Alba. Bernstein, fost reporter la "Washington Post", a intervievat pentru aceasta carte mai bine de 200 de prieteni, colegi si adversari ai senatoarei de New York, evitand insa sa discute direct cu subiectul biografiei sau cu sotul doamnei Clinton. Bernstein a declansat, in anii ’70, impreuna cu Bob Woodward, scandalul politic "Watergate", soldat cu demisia presedintelui de atunci, Richard Nixon.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.