Anuntul despartirii printului William de prietena lui Kate Middleton i-a surprins pe britanici, care asteptau o nunta, nicidecum ruptura unei legaturi de aproape cinci ani.
Mai ales ca in ultimele luni presa nu a facut decat sa construiasca speculatii pe marginea posibilei casatorii dintre viitorul rege al Marii Britanii, in varsta de 24 de ani, cu aceasta tanara bruneta si gratioasa, ce parea alegerea perfecta. Dar, potrivit "The Sun", prima publicatie care a dat vestea, presiunea devenise prea mare asupra cuplului, in special din cauza obligatiunilor militare ale printului, rareori disponibil, dar si a interesului enorm manifestat de mass-media pentru Kate, care locuieste singura la Londra. Cei doi s-au despartit "de comun acord", preciza sursa citata.

Oficial, nicio reactie. "Nu facem comentarii privitoare la viata privata a printului William" a fost replica biroului de presa al pintului Charles. Dar un prieten apropiat al cuplului a explicat pentru "The Sun" ca, "in opinia lui Kate, William devenise mai putin atent. Ea traia la Londra, el intr-o unitate de ofiteri din sud-estul tarii. Kate se simtea tot mai frustrata vazand cum relatia lor dispare, practic". Studenti fiind, a adaugat el, "au locuit impreuna. Acum, se vedeau cam o data pe saptamana".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.