Sotii George W. si Laura Bush si-au declarat veniturile impozabile pe anul 2006 in valoare de 642.905 dolari, ceea ce le atrage obligatia de a varsa Trezoreriei SUA un impozit de 186.378 dolari, informeaza AP, citand un comunicat difuzat vineri de Casa Alba.
Bush a incasat circa 400.000 de dolari pentru serviciile sale de presedinte si si-a rotunjit castigul prin plasamente. Sotii Bush au facut o donatie de 78.100 de dolari bisericilor si organizatiilor caritabile, dar si corpului pompierilor voluntari din Crawford, Texas, localitate in care ei isi au ferma. Venitul lor este de doua ori mai mic decat cel al vicepresedintelui Dick Cheney si a sotiei acestuia, Lynne, care au declarat venituri insumand 1.614 milion de dolari, pentru care le revine obligatia de a plati un impozit de 413.326 dolari. Salariul vicepresedintelui reprezinta doar 208.575 dolari ca venituri anuale, restul venind din activitatile Lynnei, dar mai ales din investitiile lor. Sotii Cheney au contribuit cu peste 104.000 dolari la opere caritabile.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.