Partidul Regiunilor va accepta alegerile parlamentare anticipate daca presedintele Viktor Iuscenko si opozitia vor ramane inflexibili in aceasta chestiune, a declarat ieri premierul Viktor Ianukovici la o intalnire cu reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat la Kiev, informeaza Rompres.
"Daca presedintele si opozitia se vor situa in continuare pe o pozitie ireconciliabila in problema alegerilor parlamentare anticipate, iar tensiunea in tara va atinge apogeul, atunci cuvantul decisiv il va avea electoratul", a afirmat Ianukovici in fata diplomatilor straini. In opinia sefului executivului de la Kiev, "oamenii nu vor alegeri anticipate, iar ultimele cercetari sociologice din Ucraina confirma acest lucru".

Pe de alta parte, in Piata Independentei din Kiev se stransesera ieri in jurul pranzului aproximativ 10.000 de adepti ai coalitiei de guvernamant.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.