Zsuzsa Demcsak, un fost model de lenjerie numit nu de mult purtator de cuvant al coalitiei guvernamentale conduse de socialisti in Ungaria, a provocat un adevarat scandal national, din cauza unui blog personal. in acest blog ea critica cresele cu copii saraci, care ar avea numai un schimb de haine, in timp ce vorbeste de placerea de a participa la Balul Operei din Budapesta, unde un bilet costa aproximativ cat salariul pe o luna al unei "nenis" (din personalul cresei), scrie corespondentul de la Budapesta al ziarului britanic "The Times", Adam LeBor.

Cititorii se simt jigniti de aroganta acestei fiice de fost diplomat, al carui sef, premierul Ferenc Gyurcsany, este un ex-lider comunist transformat intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Ungaria. Sotul ei, omul de afaceri Jozsef Kiss, este suspectat ca ar avea legaturi cu lumea interlopa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.