O cladire dezafectata din Torino s-a prabusit, in noaptea de duminica spre luni, accidentul soldandu-se cu moartea a doua persoane, o femeie si o fetita de origine romana, precum si cu doi raniti, au anuntat serviciile de pompieri.Corpul neinsufletit al unei romance in varsta de circa 30 de ani si al fetitei sale de doi ani au fost descoperite sub ruine, potrivit sursei AFP. Serviciile de interventie au anuntat initial ca fetita avea varsta de opt ani. in accident au fost ranite doua persoane - un cetatean roman si un ucrainean.

Victimele ocupau o parte a unei cladiri industriale dezafectate, de la periferia orasului.Deocamdata, cauzele accidentului nu sunt cunoscute. Serviciile de pompieri au crezut initial ca prabusirea a fost provocata de uzura cladirii, insa ulterior au vehiculat ipoteza unei explozii la sistemul de incalzire rudimentar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.