Scandalul generat saptamana trecuta de dezvaluirea unor e-mail-uri interne din cadrul staff-ului de la Casa Alba, care se refereau la posibila indepartare a opt procurori federali, in ianuarie 2005, la inceputul mandatului al doilea al presedintelui Bush se complica prin implicarea unui nou personaj de prima marime.
Departamentul de Justitie anuntase ca in cursul zilei de ieri urma sa faca publice mai multe e-mail-uri, pe langa cele in care Karl Rove, adjunctul sefului administratiei prezidentiale, discuta despre modalitatile in care urma sa se procedeze cu cei opt procurori federali, relateaza NBC News. In e-mail-urile mentionate, Rove propunea ca variante "sa le permitem tuturor sa ramana" sau "sa le cerem demisia tuturor". NBC mai mentioneaza ca nicaieri in continutul e-mail-urilor consultate pana ieriRove nu mentioneaza concret cuvantul "concediere".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.