Statuia Fecioarei Maria dintr-un hostel din satul bavarez Heroldsbach a inceput sa plinga in urma cu doua saptamini, iar preotul din localitate intentioneaza sa colecteze lacrimile si sa le trimita la un laborator pentru teste, informeaza Spiegel Online.
Citeva zeci de oameni au fost martori la acest eveniment: dintr-o data, picaturi mari de apa au inceput sa curga pe barbia statuetei. Pentru sceptici, fotografiile sint greu de ignorat. Un credincios chiar a sarutat una din lacrimile care se scurgeau pe obrajii statuetei Fecioarei Maria si spune ca era sarata. "Lacrimile aveau un gust sarat", a spus Annegret Mewis pentru agentia germana de presa ddp. "Trebuie sa fi fost lacrimi reale". Fiecare dintre cei aproximativ 60 de credinciosi prezenti au fost convinsi ca asista la un miracol. Cu toate acestea, preotul local, Dietrich von Stockhausen, nu a fost pregatit sa creada imediat in acest miracol.

"Cind cerul vrea sa ne dea un semn, va fi unul pe care sa il putem intelege. Nu va fi un semn atit de vag, si nu unul atit de usor de manipulat", a spus el. In 2001, o statueta a copilului Isus a inceput, de asemenea, sa plinga, dar cind von Stockhausen a incuiat statuia in dulapul sau, lacrimile au incetat sa mai apara. De asemenea, preotul a gasit si niste pipete suspecte in cosul de gunoi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.