Un Boeing 737 ia foc la aterizare si face zeci de morti; un nou cutremur zguduie Sumatra

Dupa ce marti doua cutremure au lovit insula Sumatra, lasand in urma aproape 100 de morti si sute de case daramate, ieri, un Boeing 737 a luat foc, dupa ce a ratat aterizarea pe aeroportul din orasul Yogyakarta, din insula Java. Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost ranite.

Si fiindca o nenorocire nu vine niciodata singura, un alt seism, de 5,9 grade pe scara Richter, a zguduit, ieri, Sumatra. Boeingul 737 transporta 133 de pasageri si avea un echipaj format din sapte membri. Reprezentantii companiei Garuda Indonesia, caruia apartinea aparatul, au anuntat ca au gasit 118 supravietuitori.

Pasagerii au trait clipe de cosmar

Martorii au povestit ca aparatul a lovit violent pista aeroportului si a luat foc in urma impactului. Zeci de pasageri au parasit avionul pe iesirile de urgenta si s-au refugiat in lanurile de orez din jur, inainte ca acesta sa ia foc. Au fost recuperate 28 de cadavre calcinate in carlinga plus alte 20 de victime, potrivit salvatorilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.