Chiar daca, duminica seara, Al Gore a primit un Oscar la Hollywood pentru documentarul realizat pe tema incalzirii globale, factura lui la energie depaseste de peste 20 de ori media nationala a SUA, scrie "The Guardian".
"Nu este asa de greu precum ati putea crede. Avem un drum lung de parcurs, dar fiecare dintre noi poate lua masuri in viata proprie pentru a reduce consumul de energie", a declarat fostul vicepresedinte al SUA, in fata cremei Hollywoodului si a telespectatorilor din intreaga lume. Ideea de a verifica daca Gore practica ceea ce predica altora le-a venit membrilor unei organizatii din statul natal al lui Al Gore, Tennessee. Centrul pentru Cercetare Tennessee a solicitat si obtinut, in baza legii federale de acces la informatii, facturile de energie ale lui Al Gore pentru locuinta de mari dimensiuni a acestuia din zona Belle Meade a orasului Nashville. Cifrele sunt socante.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.