Expertii libanezi din domeniul securitatii au descoperit o presupusa retea de informatii, care spiona gruparea Hezbollah pentru servicii secrete europene, scrie cotidianul libanez "As Safir", citat de „Jerusalem Post".
Potrivit "As Safir", Departamentul General de Securitate al Libanului a arestat un inspector aeroportuar, dupa ce a "observat actiuni suspecte" la Aeroportul International "Rafik Hariri". Publicatia adauga ca inspectorul era unul dintre principalii membri ai presupusei retele de spionaj. "As Safir" nu precizeaza cand a fost arestat acesta, dar afirma ca inspectorul a fost deferit justitiei militare. Conform cotidianului, agentii secreti libieni, care il monitorizau pe inspectorul arestat, au descoperit ca incerca sa recruteze angajati ai aeroportului si alti civili, care sa lucreze pentru serviciile europene de informatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.