Echipa de campanie a lui Obama a atacat-o pe Hillary si pe sotul ei, fostul presedinte Bill Clinton.

Cei mai vizibili candidati pentru functia de presedinte al SUA ai Partidului Democrat, senatorul Barack Obama si senatoarea Hillary Clinton, par sa fi trecut la distrugerea electorala reciproca. Este drept ca amindoi nu s-au atacat direct, ci prin interpusi. David Geffen, producator de la Hollywood, unul dintre principalii sustinatori ai familiei Clinton in trecut, s-a intors acum impotriva lor, sustinindu-l pe tinarul senator de culoare pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale. Intr-un interviu pentru "The New York Times", Geffen a declarat ca familia Clinton "minte cu asemenea naturalete incit te uimeste". Geffen a adaugat ca probabil campania lui Hillary "va fi foarte neplacuta si eficienta". Geffen nu s-a oprit aici, ci l-a atacat pe sotul senatoarei, pe fostul presedinte Bill Clinton, pe care l-a numit "un tip neglijent", care nu s-a schimbat deloc in ultimii sase ani.

Milioanele, inapoi!

Echipa de campanie a lui Hillary a raspuns imediat, cerindu-i lui Obama sa renunte la legatura cu Geffen si sa returneze cei 1,3 milioane de dolari strinsi de acesta pentru campanie. "In timp ce senatorul Obama denunta campania negativa, cei care se ocupau de partea financiara a campaniei sale ii atacau in mod feroce si personal pe senatoarea Clinton si pe sotul ei", a declarat Howard Wolfson, directorul de comunicare al echipei de campanie Clinton.

Echipa lui Obama a raspuns la rindul sau, declarind ca "este ironic faptul ca familia Clinton nu a avut nici o problema cu David Geffen cind le stringea 18 milioane pentru campanie"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.