Presedintele belarus Aleksander Lukasenko poate privi cu multumire efectele legii sale care interzice afisele publicitare cu manechine straine.

Departamentul pentru controlul publicitatii a precizat ca pe strazile din Belarus nu vor mai fi vazute, din aceasta luna, decat afise realizate de agentiile din Belarus. Pentru a primi drept de publicitate stradala, agentul va trebui sa faca dovada ca modelele fotografiate au cetatenie belarusa.

Presedintele Lukasenko si-a exprimat inca de anul trecut revolta impotriva modelelor frantuzoaice, cel mai des intalnite pe afisele publicitare din capitala Minsk. "Frantuzoaicele acestea cu fata manjita de noroi nu ar trebui sa ni se mai arate peste tot, inclusiv pe traseul prezidential. Noi avem destule fete frumoase, haideti sa le punem pozele acolo", a indicat atunci liderul. De pe traseul lui Lukasenko, in-tr-adevar, frantuzoaicele au disparut inca de anul trecut. De Ziua Femeii, presedintele va putea vedea in fine numai frumuseti belaruse pe toate strazile patriei.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.