Rusia lui Putin: asasinate, mafie KGB-ista, anarhie indusa de stat - totul in „Cum sa arunci Rusia in aer: Planul secret de a aduce inapoi teroarea KGB“, cartea spionului rus otravit in conditii misterioase

Garantat best-seller, volumul va aparea numai in Europa. Rusii nu pot citi dezvaluirile lui Litvinenko, intrucit Kremlinul a interzis cartea.

Punctul de plecare - anii ’80 (Vladimir Putin era atunci in KGB) cind au inceput sa apara primele grupuri de mercenari folositi in operatiuni militare conspirative, fosti sau actuali membri ai unitatilor speciale din armata si politie. Acestea au fost infiintate in cadrul celor aproximativ 30 de departamente care se ocupa, in Rusia, cu mentinerea ordinii.

Securistii-mafioti

Criminalii, hotii si sociopatii sint folositi de serviciile secrete, de KGB-ul devenit FSB, ca sa creeze anarhie si sa controleze mai bine. Grupurile mafiote sint pe statele de plata ale FSB, care ordona uciderea unora sau altora dintre capii crimei organizate, iar cu afacerile lor sint premiati asasinii. Cine devine incomod este eliminat. Exista o continua "rulare" a cadrelor mafiote.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.