Meserii la care romanii pot visa dupa integrarea in Uniunea Europeana

In Marea Britanie, exista oameni platiti pentru slujbe despre care nici nu s-ar crede ca exista. Ziarul "The Sun" a descoperit cateva meserii bizare, cum ar fi: bautor de ceai, privitor de zugraveala sau mancator de ceapa. Suna ciudat, dar fara aceste slujbe vietile milioanelor de britanici nu ar mai fi la fel, subliniaza popularul cotidian.

Degusta 250 de cesti de ceai zilnic

Nimic nu-l mai impresioneaza pe Peter Megson, de cand soarbe din pana la 250 de cesti de ceai intr-o zi. Slujba lui pentru firma Typhoo este de a gusta ceaiuri din intreaga lume. "Nu ma plictisesc niciodata, fiindca ceaiul este interesant", a declarat Peter pentru presa. In varsta de 47 de ani, el locuieste langa Fabrica Typhoo's din Moreton, Wirral. A inceput slujba de la varsta de 17 ani, cand a aflat din ziar ca firma cauta un baiat care sa-i ajute pe degustatorii de ceai.

Cu timpul, a devenit chiar el degustator, dar mai intai a fost degustator de cafea. Dupa ce a ajuns sa se preocupe de ceai, a creat numeroase amestecuri de calitate. Peter ajunge sa bea circa 6.000 de cesti de ceai pe an, inclusiv ceaiul Earl Grey pe care-l savureaza acasa, impreuna cu sotia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.