Avioanele bulgaresti sunt prea vechi si nu vor mai fi primite pe aeroporturile europene
Comisia Europeana ar putea impune Bulgariei, pe ultima suta de metri, o noua clauza de salvgardare, transmite site-ul bugar Novinite.com. Potrivit unei surse anonime citate de postul de radio de la Sofia, clauza ar urma sa limiteze accesul companiilor aeriene bulgare pe aeroporturile europene, din cauza deficientelor privind respectarea criteriilor de siguranta. Sursa afirma ca decizia va fi anuntata, oficial, pe 20 decembrie, in conformitate cu articolul 37 al Tratatului de Aderare a Bulgariei la Uniunea Europeana.

"Dispozitia festiva pe care incearca sa o imprime oficialii de la Sofia ar putea sa sfarseasca intr-un start amar pentru Bulgaria, ale carei interese economice sunt amenintate in pragul aderarii", comenteaza site-ul citat.
A doua restrictie, dupa exportul de carne si lapte
"In cazul in care informatia se confirma, aceasta va fi cea de-a doua clauza activata pentru Bulgaria in domeniul pietei interne, fara niciun fel de indicatii
preliminare din partea Comisiei Europene", informeaza Novinite. Prima clauza, anuntata saptamana trecuta, priveste si Romania


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.