Potentialul candidat al democratilor pentru Casa Alba, Barack Obama, a inceput un turneu de testare a popularitatii sale si a sustinerii de care s-ar bucura daca isi va anunta candidatura la presedintie.

Guvernatorul statului New Hampshire, John Lynch, l-a prezentat pe senatorul Barack Obama democratilor adunati pentru a sarbatori victoria in recentele alegeri cu o mica gluma: "Initial am programat pentru aceasta seara un concert cu Rolling Stones, dar l-am anulat pentru ca ne-am dat seama ca prezenta senatorului Obama va vinde mai multe bilete", a spus el. Lumea a izbucnit in aplauze si ovatii, si acesta era adevarul - au fost vindute toate cele 1.500 de bilete disponibile, relateaza "The Guardian".

New Hampshire este statul in care se organizeaza, o data la patru ani, alegeri prezidentiale preliminare. Alegatorii din acea zona sint deja plictisiti de faptul ca sint "curtati", periodic, de personalitati politice nationale.

Democrati entuziasti

De data aceasta insa, lucrurile au stat altfel, multimea parea entuziasmata de faptul ca Obama intentioneaza sa candideze pentru presedintie in 2008.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.