Primaria din Chisinau este pusa in dificultate dupa ce presedintele moldovean Vladimir Voronin a cerut oficialilor orasului, printr-un ordin prezidential, sa redenumeasca pomul de Craciun care va fi amplasat in capitala pe 23 decembrie si sa-l impodobeasca in stil national, informeaza BASA-press.
Seful Directiei Cultura din cadrul Primariei, Loeonid Gorceac, a anuntat, in sedinta de ieri, ca, potrivit unui ordin prezidential, in premiera pomul de Craciun va fi numit "Pomul tarii" si va fi impodobit in stil national. "Deocamdata este o enigma si pentru noi ce inseamna exact stil national. Noi nu producem jucarii pentru amenajarea pomului. De aceea, nu stim cum ar putea fi impodobit acesta. Vom organiza o sedinta speciala, unde o sa analizam si o sa decidem cum ar putea arata un pom de Craciun <>", a precizat Gorceac. El a adaugat ca cel mai important brad va fi instalat in Piata Marii Adunari Nationale, in apropiere de cladirea guvernului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.