Una din fiicele gemene ale liderului american George Bush a fost jefuita. Barbara Bush se afla intr-o vacanta in Argentina, impreuna cu sora ei Jenna

Din pacate pentru fiicele celui mai puternic presedinte, sejurul in America Latina nu a inceput deloc bine, pentru ca jaful s-a petrecut chiar in prima zi. Astfel, relateaza postul de televiziune de peste ocean ABA, in ciuda pazei stricte a Serviciilor Secrete, de care se bucura Barbara, aceasta a ramas fara geanta si telefonul mobil chiar in restaurantul unde lua cina. Rapoartele arata chiar ca agentii nu au observat nimic suspect pana cand fiica presedintelui nu a semnalat furtul.

Nici agentia si nici prima doamna a Americii, Laura Bush, aflata la Washington, nu au dorit sa faca vreun comentariu asupra incidentului, dar incidentele legate de serviciile americane s-au tinut lant. Intr-un club de noapte din Waikiki, un agent iesit din tura a fost jefuit si batut zdravan in jurul orei 2 am. Membrul staffului american se numeste Greg Pitts si se afla in apropierea clubului cu pricina indreptandu-se catre hotelul unde era cazat. Pitts il insotea pe liderul de la Casa Alba intr-o scurta vizita in Hawaii la sfarsitul unei calatorii de opt zile in Asia.

In ultimul rand, trei membri ai politiei din Honolulu au fost implicati intr-un accident de circulatie in timp ce escortau convoiul prezidential. Doi dintre accidentati au fost internati cu rani grave. Cauza accidentului a fost drumul alunecos. Pe de alta parte, Jenna Bush se afla in Panama unde activeaza in cadrul unei misiuni UNICEF. Intr-un comentariu, presa de peste Ocean spune ca spera ca cealalta fiica a lui Bush sa aiba mai mult noroc decat surata aflata in vacanta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.