Un sutien, un stadion, un kilogram de cartofi si o campanie electorala intra in topul celor 20 de lucruri de care nu se poate atinge aproape nimeni.

Cotidianul german "Bild" propune cititorilor sai o lista cu cele mai scumpe 20 de obiecte din lume, din care nu lipsesc Jennifer Lopez, Maybach, dar si Rubens, pictorul.

Cea mai scumpa femeie: Jennifer Lopez, care si-a asigurat corpul pentru un miliard de euro.

Cel mai scump film: "Titanic", cu un pret de productie de peste 200 de milioane de dolari.

Cea mai scumpa reclama: 7,53 milioane de dolari platiti in 2002 de Pepsi lui Britney Spears. Totul s-a concretizat intr-un videoclip de 90 de secunde.

Cea mai scumpa calatorie: omul de afaceri american Dennis Tito si milionarul sud-african Mark Shuttleworth au platit cite 20 de milioane de dolari pentru un zbor spatial.

Cea mai costisitoare campanie electorala: Michael Bloomberg a platit cite 86,10 euro pentru fiecare dintre cele 744.757 de voturi. Totul s-a petrecut in timpul alegerilor pentru postul de primar al New Yorkului din 2001.

Cel mai scump oras: la Tokyo se inregistreaza cea mai scumpa viata.

Cel mai scump autoturism de serie: Maybach 62, cu un cost de productie de 360.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.