Locatarul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-a aflat ieri in dialog deschis cu poporul sau. A raspuns timp de trei ore.

Pana la incheierea "liniei directe" sosisera, telefonic, pe e-mail sau posta traditionala 2.334.043 intrebari. Nu a scapat nici un subiect "fierbinte". Cu o singura exceptie: a evitat sa-i raspunda unei batrane care a vrut sa stie daca presedintele s-ar putea descurca cu o pensie. A scaldat-o, dand vina pe guvernul care nu s-a achitat nici "macar de obligatiunile cele mai elementare".

Cat priveste viitorul lui politic, seful tarii si-a anuntat concetatenii ca are de gand sa influenteze asupra vietii politice din Rusia si dupa plecarea de la Kremlin. "Chiar si dupa ce voi pierde prerogativele prezidentiale... voi reusi sa pastrez ceea ce trebuie sa pretuiasca orice om intrat in politica - increderea voastra. Si, cu ajutorul vostru sper sa pot influenta mersul lucrurilor din Rusia", a spus Putin.

Pentru ca dupa "linia directa", intr-o discutie doar cu ziaristii, el a dat de inteles ca stie cine-l va succeda, dar... "deocamdata nu sunt pregatit sa-i divulg numele. Dar va promit ca nu voi pregeta sa recurg la serviciile mass-media" pentru a face publica identitatea persoanei pe care o consider apta sa-mi urmeze la carma Rusiei, i-a lasat Putin pe ziaristi cu... nimic.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.