America este zguduita de un scandal care face sa paleasca si cele mai insuportabile filme "horror".

Directorii a nu mai putin de sapte companii newyorkeze de servicii funebre au recunoscut ca au facut parte dintr-o vasta retea care se ocupa cu furtul de cadavre pentru a folosi parti din corpurile neinsufletite in vederea unor transplanturi. Ei si-au admis vinovatia si au acceptat sa colaboreze cu autoritatile in speranta unor pedepse mai usoare.

Operatia criminala era efectuata fara consultarea familiei decedatilor, diverse organe fiind vandute unor companii biomedicale, care le foloseau la grefe de piele, implanturi dentare, inlocuirea de oase ale soldurilor s.a.m.d. Unul dintre patronii serviciilor funerare a recunoscut ca a recoltat piele, oase si alte organe si tesuturi de la 1.000 de cadavre, profiturile obtinute din vanzarea acestora atingand sume de ordinul milioanelor de dolari.

Comentatorul Alistar Cooke, vandut dupa moarte
Printre cadravrele astfel profanate se numara si cel al unui faimos comentator britanic de radio si tv, Alistar Cooke, stabilit in America, de unde transmitea regulat corespondente in tara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.