Zilele trecute, un grup de cercetatori din Olanda si SUA au indicat data absolut exacta a sfarsitului lumii. Potrivit specialistilor Universitatii Utrecht, Apocalipsa va veni la 31 octombrie a anului 2.225.006

Atunci va incepe era glaciara, toate formele de viata vor disparea, oamenii vor avea soarta dinozaurilor. Oricum, nu vom mai arata ca acum. Pentru ca, potrivit altui studiu realizat de oamenii de stiinta britanici, pe viitor omenirea se va imparti in doua subtipuri - oameni "frumosi" si "bestii", adica hidosi de urati. Asa sustine cercetatorul Oliver Karry. El a ajuns la concluzia ca in urmatorii 100 de ani, inegalitatea sociala dintre oameni ii va imparti pe locuitorii Planetei albastre in doua categorii. Elita urmasilor nostri vor fi inalti, bine construiti, sanatosi, frumosi si creativi. Cei din clasa de jos vor fi "batuti in cap", mici de statura, cu privirea neprietenoasa si vorba aspra.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.