Americanii sunt din ce in ce mai nemultumiti de prestatia presedintelui american, George W. Bush.
Pana si adolescentii au inceput sa protesteze impotriva presedintelui. Agentii secreti americani au "prins" o fata de 14 ani care a adus jigniri presedintelui. Fetita a postat pe pagina proprie de intenet mesajul "Omorati-l pe Bush".

De fapt, respectiva pagina de internet se numeste "Deci Bush este un idiot, dar, hei, ce altceva e nou?". Expertii securitatii considera incidentul ca fiind extrem de grav. Atat de grav, incat agentii secreti au descins in scoala la care fetita invata si au retinut-o pentru un interogatoriu. Fetita le-a spus agentilor ca nu vrea sa-i faca nici un rau lui Bush, insa pur si simplu nu este de acord cu politica sa. Oficialii americani au declarat ca acesta a fost doar un avertisment. Agentii nu au vrut decat sa dea un exemplu tuturor copiilor care posteaza pe Internet diferite mesaje de tipul "Omorati-l pe presedinte".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.