Se intampla ceva in al-Qaida. Ceva destul de grav, avand in vedere ca este contestat un om al primului terorist al lumii, Ossama bin Laden.

Este vorba de Ayyoub al Masri, recent numit sef al filialei irakiene a retelei teroriste. Televiziunea Al Arabiya a difuzat o inregistrare video in care unul din subalternii lui bin Laden ii cerea acestuia sa-l schimbe pe al Masri. De ce? Pentru ca, zice al-Mujahid, al Masri a obligat organizatia sa comita "violente nejustificate", cum ar fi uciderea unor importanti seici din Irak. Doar pentru ca s-a facut cunoscut in lumea intreaga, nu inseamna ca este si un lider bun, s-a plans "supusul" lui bin Laden, cerand un irakian in locul lui al-Masri, egiptean de felul lui. "Suntem fiii tai si nu te vom dezamagi in conducerea razboiului si a jihadului", a incheiat liderul irakian, cu speranta ca bin Laden va raspunde la mesajul sau.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.