DESFATARE. Felii de pizza din ciocolata, seringi care picura ciocolata in gura, ce satisfactie mai mare pot avea dependentii de ciocolata? Max Brenner satisface gusturile tuturor. Israelianul a deschis un nou restaurant la New York, in Union Square, a carui vedeta este ciocolata.

De toate felurile si pentru toate gusturile. Un veritabil dezastru pentru cei care se straduiesc sa tina kilogramele sub control. "Cred ca farmecul ciocolatei nu consta doar in gustul ei. De ea se leaga amintiri, vise si, de ce nu, voie buna?", spune Max Brenner, citat de Reuters. "Este un veritabil ritual. Asa ca am cladit o ceremonie pe baza ciocolatei, cu ustensile si cani speciale", explica intreprinzatorul israelian. Brenner, in varsta de 36 de ani, recunoaste ca mananca zilnic ciocolata, dar se mentine in forma mergand zilnic la fitness.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.