Presedintele SUA si Orientul Mijlociu au fost laureati la Premiile mondiale ale prostiei.

Ieri-seara a avut loc cea de-a IV-a editie a Galei stupiditatii, organizata de Principala Organizatie care Dezvaluie Prostia Evidenta. Cistigatorii au fost desemnati prin votul internautilor, categoriile fiind adaptate si in functie de evenimentele din acest an.

Bush are categoria lui

Presedintele Statelor Unite, George Bush, a cistigat titlul "celui mai rupt om de realitate", categorie infiintata special anul acesta. Perdantii acestei sectiuni au fost Michael Jackson, Hillary Clinton, Tom Cruise si presedintele Iranului, Mahmud Ahmadinejad, desi, conform site-ului oficial, Stupidityawards.com, "toti meritau sa cistige". Tot presedintele american a fost cauza aparitiei unei alte categorii personalizate. Anul trecut, el a cistigat la sectiunea "Cea mai stupida declaratie" cu replica "Ei nu inceteaza sa se gindeasca la feluri noi de a ne distruge tara, ca si noi". Aceste cuvinte i-au determinat pe membrii juriului sa ii dedice o intreaga categorie, numita "Cea mai stupida declaratie a presedintelui american George W. Bush".

In 2006, in cadrul acestei sectiuni, premiata a fost "Negrutule, faci o treaba de minune", spusa lui Michael Brown, directorul FEMA, dupa dezastrul uraganului Katrina. Nici nominalizatele nu s-au lasat insa mai prejos: "Wow, Brazilia e mare" sau "Este in interesul tarii noastre sa ii gasim pe cei care ne fac rau si sa ii dam afara din directia raului".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.