EXORBITANT. Noua bijuterie absoluta a telefoniei mobile de lux este celularul Black Diamond, ale carui taste sunt batute-n diamante.
Pretul telefonului este estimat la 200.000 de lire sterline, suma cu care poate fi achizitionata o casa, un Lamborghini Murcielago sau vreo 15 autoturisme Honda Civic. Pentru cei cu dare de mana, pretul nu este exorbitant si cumparatorii asteapta deja marea lansare, programata pentru inceputul anului viitor. Designul ii apartine lui Jaren Goh, iar firma producatoare este ViPN, din Elvetia.

Construit din titaniu, aparatul are un diamant de 0,25 de carate drept tasta-meniu si isi schimba culoarea din argintiu in negru atunci cand nu este utilizat. Diamantul tastei-meniu poate fi indepartat oricand si folosit pe post de bijuterie. Trei americani, un rus si sultanul Omanului au pus deja ochii pe cele cinci aparate pe care intentioneaza sa le produca elvetienii.
In ciuda pretului piperat, este posibil ca si romanii cu dare de mana sa doreasca sa-l achizitioneze. Unul dintre cumparatori ar putea fi, de ce nu, Adrian Mutu, care este deja posesorul unuia dintre cele mai luxoase celulare din lume, in valoare de 30.000 de euro, pe care l-a primit de la sotia sa, Consuelo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.