O eventuala poveste romantica intre Condoleezza Rice, Secretarul de Stat american, si ministrul de Externe al Canadei, Peter MacKay, face subiectul ultimului numar al cotidianului american "The New York Times".

Zvonurile ca intre cei doi ar exista mai mult decit o relatie diplomatica au aparut pe internet in urma cu o luna, dar vizita de acum citeva zile, pe care cei doi au facut-o in Noua Scotie, a furnizat zvonerilor si niste fotografii graitoare, ce indreptatesc aparitia unui articol intr-un ziar serios. Condi ii spune omologului sau canadian "Peter", iar el nu vorbeste despre ea decit la superlativ. Amindoi sint necasatoriti si, in urma cu citeva luni, el s-a despartit de prietena sa, deputatul liberal Belinda Stronach. Sigur, atunci toata lumea a spus ca doamna Stronach a devenit prietena intima a lui Bill Clinton si, desigur, ministrul canadian a considerat partida "pierduta".

Iata insa ca omologul sau american, domnisoara Condoleezza Rice, e numai zimbet in preajma lui. Si, in fond, de ce nu, comenteaza cu umor Jeanne Moos, de la CNN. Amindoi sint "liberi" si, cum se intilnesc destul de des, n-ar fi chiar de mirare. Singura problema ar fi niste articole aparute in tabloidele britanice care, cu ceva timp in urma, semnalau drept "ciudat" faptul ca presedintele George W. Bush este atit de apropiat de seful diplomatiei americane, care locuieste chiar in Casa Alba, alaturi de familia prezidentiala... In rest, nicio problema!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.